Hvad er den ultimative 1. præmie for dig?

16 marts 2020 Anders Lundtang Hansen

editorial

Hvis du helt selv kunne bestemme, hvad en 1 præmie til dig skulle være for at have deltaget i noget, hvad skulle det så være?

Det er i den slags situationer, at man ser, hvad folk har af præferencer og interesserer sig for i livet.

For det er lidt en slags undtagelsestilstand, at man pludselig kan vælge frit fra alle hylder, som tanken er her i denne tanke-eksperiment, hvor man jo normalt skal holde på faconen og facaden og tænke på andre, og så kan man pludselig her selv vælge, hvad man vil have.

Nogle siger, de vil have en gigantisk pengepræmie, andre vil gerne have en gigantisk og flot pokal, der er lavet af ædelmetal og juveler.

Det er måske den mest klassiske slags at vælge. Der er også dem, der siger, at hvis de endelig fik en stor pengepræmie for deltagelse i noget bestemt, så ville de alligevel donere det til et godt formål eller lignende.

De går måske mest efter at gøre sig opmærksomme for at fremme en god sags tjeneste, hvilket måske ligefrem er årsagen til, at de deltager.

Andre igen higer efter anerkendelse fra dem, de er i familie med, eller som de altid har søgt efter at blive husket af.

Det kan være, at man altid har følt, at man ikke var god nok i en bestemt sammenhæng eller har fået den anerkendelse, som man altid har søgt fra for eksempel ens forældre, hvorfor man gør alt for at kunne få den.

Den er jo ikke håndgribelig eller er noget, som man kan stille op et sted, men det betyder bare alverden for en, at man får den.

Måske har du ligefrem en helt anden idé om, hvad du godt kunne tænke dig at få af 1 præmie, hvis du deltog i noget?

Hvad skulle det være?

Flere Nyheder