Husker du som elektriker at have sikret alle steder – som i, alle steder?

24 October 2019 Anders Lundtang Hansen

editorial

Du har givetvis et elektrikerselskab, hvis du skal få det største udbytte af denne artikels indhold, og det kan være et bestemt firma såsom http://egebjerg-el.dk/ eller et helt andet af slagsen, men indholdet kan faktisk også overføres til mange andre professioner, så i den sammenhæng kan det være værd at læse videre alligevel.

Er du ikke chef, men derimod ansat, så kan det være en smart idé at trække chefen i denne retning at læse med.

For som indehaver af sådan et elektrikerfirma, så har man givetvis husket at forsikre sig på mange nødvendige fronter, der ikke alene er gjort for, at netop forsikringer vil være med til at dække, hvis der sker indbrud, røverier og videre på ens hovedsæde, reception, forretning og lager af både det direkte og eksterne, hvis man har sådan et.

Det er jo netop de bygninger, man bruger i det daglige og holder til i tit, så her har man måske både alarmer, bevægelses-sensorer, overvågning med kamera og måske endda et ansat vagthold med vagthunde eller blot nogle, der kigger forbi nogle gange.

Det samme gælder ved ens firmabiler, der også er sikring på og godkendt lås, så man skal mene det, hvis man røve noget fra sådan en bil eller endda stjæle den.

Men der er jo også andre steder, hvor man er ude at arbejde som elektriker, og her tænker vi sådan set ikke så meget på de små private kunder, man er ude at besøge.

Her kan man ikke forlade sig på vedkommendes forsikring og sikringer generelt, hvorfor man husker at tage udstyret med hjem, så det er ens egen forsikring, der dækker.

Men hvad så, når man er ude at arbejde i længere perioder, og man måske har et mobilt skur som midlertidigt kontor og lignende?

Her skal man også sørge for at have godkendt sikring på. 

More articles