Hos Hviid advokater er de dedikerede til at løse din juridiske opgave

21 september 2016 Kenneth Kristensen

Man kan hurtigt og i mange situationer få brug for en advokat. Hos Hviid advokater kan du få dedikerede bistand til at løse dine juridiske opgaver. Her finder du advokater, der er højt specialiserede inden for udvalgte juridiske discipliner, hvilket er din sikkerhed for altid at få rådgivning på et højt fagligt niveau. Hviid advokat har kontorer i alle de store danske byer, så du kan få rådgivning med udgangspunkt i og med viden om de lokale forhold. Dette omfatter naturligvis også smilets by, så Hviid advokat er stedet at henvende, hvis du har brug for en advokat i Århus.

Mange forskellige situationer

Alle kan få brug for en advokat. Dette kan både være i forbindelse med køb og salg af en bolig, det kan være i forbindelse med arveret, dødsbobehandling, ved udformning af testamente og ved indgåelse af ægtepagter og særeje. Men det kan også være i forbindelse med en sag om erstatning, det kan være ved forskellige former for retsager, og så kan det naturligvis være i forbindelse med sager omkring din virksomhed. Sidstnævnte kan blandt andet være ved oprettelse af selskaber, ved indgåelse af diverse kontrakter, men blandt andet også når det gælder spørgsmål om erhvervsret.

Privatrådgivning

For de fleste mennesker er det få gange i løbet af et liv, at man får brug for en advokat. Men der er dog situationer, hvor det kan være nødvendigt. Dette kan være i forbindelse med udformning af et testamente. Ikke alle er klar over, at langt de fleste danskere med stor fordel kan lave et testamente. I mange situationer kan det være fornuftigt at oprette en ægtepagt eller måske delvist særeje. Dette kan de hjælpe dig med hos Hviid advokater. Men naturligvis kan du også få brug for en advokat i forbindelse med køb eller salg af din bolig. Hos Hviid advokater råder de over en række boligadvokater fordelt rundt i landet, og som har stort lokalkendskab. Disse kan hjælpe dig med at få styr på alle de dokumenter, som du skal have styr på for at gennemført en tryg ejendomshandel.

Erstatning efter trafikulykke

Kommer du til skade i trafikken har du meget ofte krav på erstatning. Men det kan være svært at gennemskue alle regler og forsikringsregler. Hos Hviid advokater har de en række erfarne erstatningsadvokater, der kan tage hånd af din sag, der kan give dig ro til at fokusere 100 procent på at komme dig oven på ulykken igen, og få en erstatning, der matcher den skade, du har fået.

Flere nyheder