Hold en pause med puslespil

19 July 2020 Simone Hansen

editorial

Kender du følelsen af at fordybe dig i noget, hvor tiden bare flyver afsted, fordi du hygger dig så meget? Denne følelse får mange af at bygge puslespil. Puslespil er blevet særdeles populært, og det er der ikke noget at sige til.

Man kan sidde i timevis og forsøge at samle de små brikker for at danne et stort og flot billede, og det kan være svært at slippe igen, når man først er gået i gang.

At bygge puslespil er sundt for hjernen, og det giver krop og sind en velfortjent pause fra hverdagens stress og jag. Man kobler helt af og laver noget med sine hænder, som ikke foregår på en skærm. Puslespil er både for børn og voksne, og man kan samle puslespil alene eller i fællesskab med andre.

Der findes også forskellige sværhedsgrader, både forskellige motiver og forskellige antal brikker, og derfor kan enhver give sig i kast med et puslespil.

Du kender sikkert Vissevasse for deres flotte og ikoniske plakater. De smukke motiver i pastelfarver, som får ethvert hjem til at se yndigt og hyggeligt ud. Nu kan man også få flotte puslespil fra Vissevasse.

Puslespillene forestiller smukke motiver som dem, man ellers ser på deres fine plakater. Der findes et stort udvalg af puslespil fra Vissevasse, både med forskellige motiver, forskellige antal brikker og i forskellige former.

Du kan blandt andet få runde eller lange rektangulære puslespil, og du kan få puslespil på 31, 500 eller 1000 brikker. Puslespillene kan således både appellere til børn såvel som voksne, og de smukke motiver kan være med til at forskønne ethvert dansk hjem.

Med Vissevasses puslespil er du garanteret flere timers hygge og ro for hjernen, hvadenten du samler puslespillene alene eller i fællesskab med andre. Tiden føles som om, den er gået i stå, og det endeligt samlede puslespil forestiller altid det smukkeste motiv.

More articles