Hold dit næste event i et par festtelte

10 marts 2020 Anders Lundtang Hansen

editorial

Du har sikkert stået i den der situation før, hvor du skal holde enten en rund fødselsdag, en fernisering, en større familiefest med videre, og så skal der laves invitationsliste, sørges for mad, drikkelse, underholdning og – men først og fremmest: hvor skal det afholdes henne?

Det er jo ligesom med et hus, hvor du skal have fundamentet på plads, før du kan begynde at bygge opad. Du kan godt lave nogle af del-elementerne ved siden af, men man ved først rigtigt, om de passer sammen, når du sætter dem sammen i sidste ende.

– Men hvem skal man leje lokaler hos?
– Har man selv plads?
– Hvad med depositum?
– Er der plads til dem, man vil have med?

Lad os lave den hurtige løsning for dig og foreslå festtelte og forklare dig, hvorfor det er den optimale løsning for dig.

Festtelte kan både lejes og købes, hvor et eksempel er her: https://ringsted-festudlejning.dk/produkt-kategori/telte-og-tilbehoer/telte/ 

For det første kan du altid være sikker på, at der er plads nok, når det bare handler om at vælge festtelte nok, da disse kan sættes sammen på en måde, så der altid er plads til dem.

Du kan sætte dem op næsten, hvor det skal være, da man med mindre ujævnheder i undergrunden kan gøre, at det stadig er plant at stå på.

Således kan du også sætte de telte op alle steder, hvor du må, så du ikke er forpligtet til at holde det til en bygning, der er låst fast i sit sted.

Skulle du bekymre dig om temperaturen, så holder sådan nogle festtelte godt på varmen, og ellers kan man sætte nogle varmeblæsere op.

Festteltene er lette at sætte op og tage ned igen, og så er rengøringen også lettere overstået på den måde, da du ikke skal hen at feje gulve med videre bagefter – det kan bare være noget med nogle spånplader, man lægger ud til at gå på.

Flere Nyheder