Hjælp til selvhjælp hos dygtig psykolog

08 januar 2020 Astrid Pedersen
Hjælp til selvhjælp hos dygtig psykolog

Når du har ondt i livet, føler dig ensom, eller ikke har fornemmelsen af at nogen mennesker forstår dig, kan det være både velgørende og sundt at opsøge en professionel terapeut. Det kan for eksempel være i skikkelse af en autoriseret psykolog med egen praksis og speciale inden for coaching og samtale terapi. Med et terapi forløb kan du nå rigtig langt, når det handler om selverkendelse, og samtidig opnå en bedre kontakt til dine følelser. Er du bosat i eller omkring Hellerup, kan du kontakte autoriseret psykolog Karine Parello-Plesner.

Hvem er Karine Parello-Plesner?

Karine Parello-Plesner er autoriseret psykolog – cand.pæd.psych. – og international narrativ terapeut fra Dulwich Centeret i Australien. Dertil har hun taget yderligere uddannelse som kognitiv terapeut og coach ved Anthony Robbins, og en mindfulness uddannelse fra Jon Kabat Zinns institut. Karine Parello-Plesner har således meget stor faglig ekspertise, når det handler om psykoterapeutisk behandling, og kan garantere dig en professionel tilgang til dine problemstillinger.

Hos Karine Parello-Plesner behandles alle former for psykiske og mentale vanskeligheder – for eksempel personlige eller eksistentielle kriser, depression, stress og angst. Når du booker et terapi forløb hos Karine Parello-Plesner, vil der blive taget udgangspunkt i din unikke historie og i dine individuelle problemstillinger. Du vil opleve en lyttende og medfølende person, som forstår at stille de rette spørgsmål, og som kan fungere som både mentor og sparring partner på din vej mod en mere balanceret tilværelse.

Karine Parello-Plesner tilbyder også parterapi til ægtepar og kærestepar, som føler, at parforholdet er kørt fast i samme negative rille. Med et parterapi forløb hos Karine Parello-Plesner kan du og din partner finde hinanden igen – eller blive enige om et opbrud i harmoni og mindelighed.

Hvis du vil vide mere om Karine Parello-Plesners tilgang, og eventuelt booke dit første terapi forløb, kan du klikke forbi hjemmesiden på https://www.plesners.net/ 

 

Flere Nyheder