Her skal du IKKE bestille økologisk te

16 April 2021 Anders Lundtang Hansen

editorial

Vi vil ikke henvise til, hvor man ikke skal bestille økologisk te over nettet, for det findes der mange gode steder, man kan gøre via.

Det er mere ude i den store verden, at det ikke lige er alle steder, man skal bestille den slags, for man kan komme til at skille sig lidt for meget ud og få utilsigtet opmærksomhed – og er man virkelig uheldig, så kan man få et slag på hovedet over den bestilling ved at være fremmed på stedet og ikke kende de uskrevne regler.

Dette gælder især, hvis man er en mand.

Der er intet problem i at bestille en økologisk te, hvis man er på en hip café, en restaurant eller sågar en kaffebar, selvom de måske ikke har de bedste udgaver af økologisk te her.

Andre serveringssteder kan man endda blive overrasket over, at de ligger inde med økologisk te, men hvis det ikke er deres speciale, skal man ikke forvente den bedste kvalitet.

Spørg ingenlunde efter økologisk te disse steder

Men tager du så på et brunt værtshus eller en bodega af den slags, hvor der er et tydeligt stamklientel, så skal du ikke regne med at få økologisk te her endsige bare en te.

Hvis du plejer at komme dette sted, så kan det måske gå an, men så skal du være syg – og ellers er det bedste at bestille en håndbajer først.

Hvis du er inviteret med til en fest, hvor der er et bestemt publikum, og man tydeligvis ikke passer ind, så skal man hyle med de ulve, man er blandt.

Så når de bestiller noget fra baren, så gør du det samme og afviger ikke for meget.

Selv hvis du ikke kan lide dette, så gør du det!

For en økologisk te vil ikke falde ud som en heldig bestilling, hvis det er noget, som man bare ikke gør her.

More articles