Har du lyst til italiensk mad i Esbjerg?

29 September 2020 Johanne Hansen

editorial

For det har de fleste engang imellem. Oftest er det virkelig sjælendt, hvis man ikke har spist en pizza eller en bolognese på et eller andet tidspunkt i sit liv. Det er måske nødvendigvis ikke alles yndlings køkken, men smagt det – det har vi nok alle sammen. 

Og hvis du står også og har lyst til noget italiensk mad i Esbjerg, vil du nok hurtigt finde ud af, at udbudene er mange. Derfor ses nu her en guide til at finde frem til perlen. 

1: Undersøg restaurantens viden indenfor deres felt

Overvej altid om restauranten ved “nok.” Ved nok, tænker du måske – hvad menes lige med det? Jo, ser du, hvis en restaurant markedsfører sig selv med at være gode til et bestemt område – for eksempel det italienske køkken – så er det vigtigt, at de rent faktisk kan finde ud af det.

En god måde at teste det på, er ved at teste deres viden indenfor det italienske køkken. Det kan blandt andet være at undersøge, hvad deres speciale er – er det ostene, er det selve pastaen eller noget helt tredje?

2: Erfaring i branchen

Har de mange års erfaring i branchen, eller er de nogle nye spillere på banen? Hvis de er iværksættere og dermed forholdsvise nye i spillet, kan de stadigvæk have erfaring fra tidligere restauranter. 

En lang erfaring udviser normalt ekspertise og kendskab til branchen og er dermed også noget, du kan have stående på din tjekliste, når du udvælger italienske spisesteder.

3: Word of mouth 

Hvad siger andre italienske madentutiaster om restauranten? De ved om nogen, hvad de taler om, og kan give dig et indblik i restauranten, uden du selv behøves at besøge den. 

Omtalen vil altid være fuldstændig ærlig og transparent, og kan give dig et troværdigt billede af restauranten uden noget lagt imellem. 

More articles