Har du, hvad det kræver, for at tage vagter på et værtshus?

11 November 2019 Anders Lundtang Hansen

editorial

Der er faktisk mange mennesker, specielt studerende, der tager vagter på et værtshus, hvilket ofte sker i forbindelse med, at de besøger steder og enten i beruset eller helt ædru tilstand spørger, om man kan få noget arbejde her.

Man kan lide stemningen på stedet, og erfaring er et plus, men det er ikke altid et krav, så en uddannelse forventes måske heller ikke, og man tænker da heller ikke, at det skal blive ens levevej, men mere en mulighed for at tjene lidt penge ved siden af studiet.

Bestyreren er måske glad for at have lidt mere yngre kræfter bag disken, hvorfor der måske kan komme lidt mere nyt og yngre klientel til, der kan lægge lidt flere penge der, for selv med måske medarbejderrabat, så opvejer det stadig, at der kommer nye kunder til.

Desuden kan sådan en studerende ofte arbejde på de mere skæve tidspunker, om det så er i formiddagstimerne eller sent ud på de små timer, da studiet kan tilrettelægges hertil.

Dog skal man så være klar over, at der også kan være meget forskel på de kunder, der befinder sig på stedet, indtil der bliver lukket i weekenden, og så de mennesker, de kommer forbi en onsdag formiddag.

Det kan kræve en del at håndtere den slags mennesker og være bestemt overfor dem, at man lukker, at de har drukket for meget, ikke opfører sig pænt eller er for anmassende på de andre gæster og videre.

Vi siger ikke, at man skal have et bestemt køn til at kunne klare den slags, men man skal kunne udvise autoritet og sætte sig i karakter, når det gælder.

De færreste mennesker vil ikke slås med en kvinde bag disken, mens krofatter er de måske klar på at give en omgang.

Så måske skal du lige tjekke med dig selv først, om du egentlig føler, du kan klare sådan en opgave i længden.

More articles