Gulvafslibning: Forberedelse er nøglen!

24 maj 2020 Anders Lundtang Hansen

editorial

God forberedelse betyder alting! Spørg bare dem, der skal til eksamen.

Godt nok er nogle mennesker så intuitive smarte, at de kan sno folk om deres fingre og få deres vilje, uden de har forberedt sig, og så er der andre mennesker, der ved så meget om et givent emne, at de ikke behøver at forberede sig.

Så er der også dem, der sværger til, at man bare skal tage det meste på føleren, for hvorfor bruge tid på at forberede sig til noget, der alligevel aldrig sker?

Men der er jo en grund til, at man siger, det kræver (mindst) 10.000 timers øvelse med noget, før man mestrer det.

I de her tilfælde handler det jo ofte om viden, men hvis man skal ud at lave noget fysisk arbejde som for eksempel en gulvafslibning, så skal man forberede sig på andre måder, og nogle af det forberedelse, kan man ikke komme udenom.

Nogle gulvafslibere kan godt lide at komme ud at besigtige gulvet først, før man lægger en dato for, hvornår man begynder på selve arbejdet – det er simpelthen ikke nok, at man får præsenteret gulvet som en beskrivelse eller med billeder.

Sådan er det ikke alle, gulvafslibningsfirmaer der har det, og det er da heller ikke altid en nødvendighed, men der er nødvendigheder på andre punkter.

For eksempel kan man jo ikke dukke op for at udføre arbejdet og så ikke have værktøjet med eller forvente, at kunden har den slags liggende.

For det første skal man som arbejdsmand bruge det værktøj, som man selv har indkøbt til firmaet, men desuden er det langt fra sikkert, at almindelige mennesker har værktøj af den slags størrelser liggende.

Og selvom man måske har pakket det mest gængse af værktøj, man som regel bruger, så sker det jo også, at man er ude for, at den slags går i stykker, eller man skal bruge noget værktøj, man ikke så tit benytter.

Derfor er det med at pakke mere end rigeligt – bare lige for at være på den sikre side.

Flere Nyheder