Guide: Sådan vælger du det rette inkassofirma

14 september 2020 Cecilie Mortensen

editorial

Står du som virksomhed og oplever at du har for mange dårlige betalere eller for mange penge at hænge ud hos dine kunder? Det kan være en stor tidssluger at skulle indkræve de penge som kunderne skylder. Især hvis der er uenighed omkring betalingen eller, hvis kunden nægter at betale. Det er sårbart for både større og mindre virksomheder at have penge ude at stå ved kunderne. Derfor er det vigtigt at finde en god løsning for, hvordan du bedst og mest effektivt får dine penge ind fra dine kunder samtidig med, at du har mere tid og overskud til at udvikle din forretning.

Få professionel hjælp til opkrævning og indkrævning af fakturaer

Der findes i dag et hav af muligheder for at få hjælp til at indkræve penge fra dine kunder, der ikke betaler til tiden. Det kan derfor godt svare sig at undersøge markedet, for at du finder den bedste løsning for din virksomhed og det setup du mener giver bedst mening i forhold til din tid. Her er det også vigtigt at vælge en professionel samarbejdspartner der forstår dine værdier, så det kommer til udtryk når de kontakter kunden.

Når du skal undersøge markedet, anbefaler vi at du kigger efter en lidt større og professionel samarbejdspartner der er gearet til både de mindre og større virksomheder. Dermed kan du let skalere efter, hvordan det hele forløber sig med tiden. 

Hvilket inkassofirma skal du vælge? 

Er du usikker på, hvilket inkassofirma du skal vælge, kan du se nærmere på, hvilke andre kunder de har. Det giver dig et indblik i, hvilke andre virksomheder der har sagt god for inkassofirmaet efter gode erfaringer.

Her har vi også undersøgt markedet for at finde et kompetent og fair inkassofirma, der tilbyder sine ydelser til konkurrencedygtige priser. Vi kan her varmt anbefale Collectia.dk. 

Flere Nyheder