Gør bildrømmen til virkelighed – ansøg om et favorabelt billån

03 July 2019 Astrid Pedersen

editorial

Der er få ting som kan måle sig med fornemmelsen af at trille en skinnende ny bil ud fra forhandleren. Duften af ny bil, de helt nye dæk mod asfalten og den køreglæde, som følger med at have foden på egen speeder samt adgang til det nyeste teknologiske udstyr.

Nye biler anno 2018 er typisk forsynet med state of the art elektronik, som gør køreturen både sjovere og mere sikker. Med features så som bak kamera og parkerings sensor kan du undgå alskens små, dumme uheld. Og et stærkt, moderne bremsesystem samt et splinternyt styretøj, som endnu ikke er slidt i bund, sikrer tryg kørsel på små såvel som store veje.

Nye biler i Danmark er dyre

Desværre er det de færreste forundt at have en kontant beholdning, som tillader dem at betale for en ny bil i rede penge. Skatter og afgifter, som staten pålægger fabriksnye biler, presser priserne i vejret på en måde, som nærmest umuliggør kontant betaling – i hvert fald hvis man er en gennemsnitlig lønmodtager. Derfor vælger mange bilkøbere at optage et såkaldt bil lån, for derved helt eller delvist at finansiere deres køb af ny bil.

Hvad er et bil lån?

Et bil lån er et særligt lån, som muliggør finansiering af en ny bil. Långiver – som typisk er en bank eller et penge institut – får ved optagelse af et bil lån pant i den bil, der finansieres. Bilen udgør således den nødvendige sikkerhed for låneudbyderen, som på den måde kan tilbyde bil lån til en bedre rente end et forbrugs lån af samme størrelse.

Du behøver i mange tilfælde ikke engang at lægge en udbetaling for at kunne optage et bil lån. Hos Ikano Bank stilles der udelukkende krav om, at du skal være bosiddende i Danmark, fyldt atten år, og ikke opført i RKI eller Debitor Registeret.

Ansøg om finansiering af bil online på ikanobank.dk

More articles