Gode redskaber at have, hvis du skal male

30 September 2021 Steffen Hansen
image

editorial

Når du skal i gang med at male, så er det vigtigt, du har de rette redskaber til at få et flot resultat i sidste ende. Med de rette redskaber bliver maleprocessen også nemmere for dig. Læs med i dette indlæg, hvor vi vil liste tre gode redskaber, du bør investere i. 

1. En malerbakke

Hvis du skal stå og male i længere tid eller sammen med en, så kan det være rart at have sin egen malerbakke. Hvis du skal deles om malerbøtten med din kæreste eller ven, så kan det blive irriterende i længden at skulle rende frem og tilbage efter maling. Derfor bør du investere i en malerbakke, som du kan hælde lidt maling op i ad gangen. Så undgår du også maling spild.

2. Malertøj

Du kan finde malertøj hos de fleste malerforretninger, der er egnet til at male i. Det vil sige, at du kan f.eks. købe en heldragt, der dækker dig fra top til tå. Ligeledes kan du få masker, der filtrer det giftlige maling fra, så du ikke står og indånder de mange kemikalier for længe. Det er kun i tilfælde af, hvis du skal bruge noget maling, hvor der er flere  kemikalier i end normalt. Det kan være til en bestemt type behandling af væg eller træværk. I sådanne tilfælde bør du kontakte Malerfirma Ejby, eller dit lokale malerfirma, for at lade professionelle om jobbet. Udover malertøj skal du også investere i nogle plastikhandsker, så dine fingre ikke bliver klattet til af diverse maling. 

3. Ordentlige pensler

Hvis du skal male større facader eller vægge, så skal du have en ordentlig malerrulle. Malerrullen gør arbejdet nemmere for dig, så du kan komme op til de højeste dele af en væg eller loft. Hvis du skal nå helt ind til kanten eller male dit stukloft, så skal du måske have en mindre pensel til at gøre arbejdet mere præcist og detaljeret. 

More articles