Gode råd til dig, der skal afholde et arrangement

04 October 2021 Steffen Petersen

editorial

Der er mange ting, man skal holde styr på, når man skal i gang med at afholde et større arrangement. Måske er du blevet kastet ud i det uden at have prøvet det før? Der er heldigvis hjælp at finde, når det kommer til planlægningen af et arrangement. I dette indlæg vil vi give dig tre gode råd, som du kan tage med, når du skal i gang med at planlægge et arrangement. 

 

 

 

1. Lokalisation

Den første punkt, som du skal have krydset af på din tjekliste, er valg af lokalisation. Det har stor betydning, særligt hvis der er specielle ønsker til, hvor det skal holdes henne. Det kan anbefales, at du noterer forskellige lokalisationer ned, hvor du så kan tage ud og besøge det i virkeligheden, før du booker stedet til dit arrangement. Så kan du tage billeder af de forskellige lokaler, så du kan lave en plan over opstilling af borde. Ligeledes kan du snakke med dem, der ejer stedet om datoer, services etc. 

 

2. Catering

Til arrangementer skal der naturligvis også være mad. Afhængig af hvilken type arrangement du skal afholde, så kan du få tilpasset maden til dine ønsker. Hvis det er en fødselsdag eller konfirmation skal der være mere mad, såsom en buffet eller tallerkenservering. Ved en reception eller åbent hus arrangement skal der måske kun være nogle små appetitvækkere, som hours de oeuvres eller canaper. Hvis du skal afholde dit arrangement i området af København, så kan du bruge Google til at finde steder, der tilbyder catering i København til dit arrangement. 

 

3. Underholdning

Afhængig af dit arrangement, så vil der typisk være behov for noget underholdning. Det kan være alt fra noget stemningsmusik til sjove indslag. Det kan være vidt forskelligt, men det skal naturligvis passe til dit arrangement, så det ikke føles malplaceret eller forstyrrende for dine gæster. Underholdning er godt at overveje, fordi det lige kan give et lidt ekstra indspark til arrangementet. 

 

 

More articles