Gode gaveideer til ham der elsker øl

19 October 2021 Emilie Jacobsen

editorial

Skal du give en gave til en mand, der er vild med øl, kan det være, at du er løbet lidt tør for ideer. Udover at du selvfølgelig kan købe nogle øl til ham, kan det være, at du ikke rigtigt ved, hvad du ellers kan give ham. Der kan du finde en stor guide på nettet på en side som genialegaver.dk. De har mange forskellige gaveideer til en mand, der er vild med øl. Når du skal købe gave til ham, er det derfor oplagt, at du starter der. 

For eksempel foreslår de på genialegaver.dk, at du køber en kølebrønd til drikkevarer. Den henvender sig selvfølgelig kun til mænd med haver, men der er den til gengæld også helt genial. Kølebrønden bliver gravet ned i jorden. Den har tre små hylder, hvor man kan sætte øl på. Dermed kan man altså brugen kulden i jorden til at holde øllene kolde med. Det er jo perfekt, når man sidder ude i haven og ikke lige gider at gå ind efter en ny øl. 

Ølspil og varm kakao med ølsmag

En anden god gaveide til ølelskeren kan være et ølspil. Det kan være med til at sætte gang i en fest, hvor det bliver brugt som et drukspil. Det kan dog også bare bruges til at skabe en hyggelig aften, hvor I nørder øl sammen. 

Hvis ham, der skal have gaven udover at være vild med øl, også er vild med varm kakao, kan du slå de to smagspassioner sammen og give ham varm kakao med ølsmag. Det lyder måske lidt ulækkert, men bryggeriet Guinness har skabt kakaopulver med ølsmag. Deres mørke øl passer netop godt sammen med kakao, og hvis modtageren af gaven er vild med begge dele, er det jo oplagt, at du overvejer at give ham det i gave. 

More articles