GLS priser er et sandt alternativ af de gode!

16 April 2020 Anders Lundtang Hansen

editorial

Kan du huske et tidspunkt, hvor du var forankret i at vælge det danske postvæsen – Dengang PostDanmark, nu PostNord – når du skulle levere ting med posten, specielt når der var tale om pakker?

Så holdt vi danskere langsomt op med at sende breve, fordi vi kunne kommunikere hurtigere med hinanden via elektronikken, og PostDanmark brugte dette som en undskyldning for, at de måtte hæve priserne for at holde hjulene kørerne.

Men siden der heller ikke var så står en konkurrence på området for dem, kunne man jo sige, at langt størstedelen af forsendelser jo stadig skulle foregå via dem, og siden webbutikkerne blomstrede op, så skulle tingene jo også sendes ud til de online-kunder med posten – og det sad PostDanmark også på.

Og der er immervæk endnu flere penge at hente hjem via pakker end breve, så måske brugte PostDanmark det som en undskyldning med brevene for at hæve priserne generelt.

Men prøv du nu at foretage en online-handel et givent sted på nettet, og når du kommer til forsendelse, hvis der er tale om en dansk butik, så bugner det næsten med så mange muligheder for at vælge forsendelse, at man kan blive helt overvældet.

Blandt disse mange, fornuftige alternativer til PostNords priser finder man GLS priser, som ikke alene er konkurrencedygtige, men også ofte lavere end hos mange andre.

Men deres kvalitet med en problemfri levering, god kommunikation undervejs og en flot levering i god tid er også blandt de bedste.

Og som sagt var dette blot et alternativ blandt mange, så man kan sige, at hvis PostNord skal gøre sig gældende som en aktuel spiller også i fremtiden, så skal de omlægge deres strategi, eller de skal forsøge sig med at brande sig selv anderledes.

Det ses i hvert fald i endnu højere grad end tidligere, at danskerne vælger disse alternative.

More articles