Gasflasker til private og erhvervskunder

26 October 2020 Astrid Pedersen

editorial

Gas kan bruges til mange ting. De fleste kender til anvendelse af gas i forbindelse med madlavning, hvor gas er varmekilden i mange komfurer – især i de større byer. Men gas bruges også mange andre steder, blandt andet inden for industri og produktion, landbrug, og selvfølgelig inden for storkøkken drift og i restaurationer. Moderne gas typer så som LPG har en høj brændværdi og et meget beskedent CO2 aftryk. Og handler du med Primagaz kan du være sikker på at få LPG i top kvalitet.

Hvorfor skal jeg vælge Primagaz som min leverandør af gasflasker?

Som erhvervs virksomhed har du brug for en stærk og sikker leverandør af gasflasker. Du har brug for at få leveret en prima vare af høj kvalitet – og at leverancen altid sker til det aftalte tidspunkt.

Dette er en rigtig god grund til at vælge Primagaz som din gas leverandør. Primagaz er blandt de foretrukne leverandører af flaskegas i Danmark. Du kan som erhvervs kunde hos Primagaz forvente en høj sikkerhed når det handler om dine gas leverancer. Primagaz dækker hele landet og leverer gasflasker i de størrelser og i de mængder du skal bruge – lige til døren.

Hos Primagaz kan du vælge imellem gasflasker som kan rumme mellem 2 og 33 liter gas. Gasflaskerne kommer i flere forskellige udformninger alt afhængig af formålet. Og vælger du de smarte letvægts gasflasker støtter du samtidig produktionen af BioLPG – den bæredygtigt fremstillede variant af den kendte rene og klima venlige LPG gas.

Primagaz – også gas til private

Som privat kunde kan du også med fordel købe LPG gennem Primagaz – for eksempel til anvendelse i forbindelse med camping eller til dit udekøkken eller din terrassevarmer. Med LPG på gasflaske får du den reneste og mest miljøvenlige flaskegas der findes på markedet. Du kan læse mere om LPG og BioLPG, og bestille gasflasker online, på Primagaz’ hjemmeside Primagaz.dk

More articles