Fremtiden har meldt sin ankomst via Epson smart glasses

30 maj 2021 Anders Lundtang Hansen

editorial

I en del science fiction-film ser man ofte en karakter i fremtiden, der står med et par briller på, hvor vedkommende får ført en del forskellige skærme op i luften, som kan være alt fra data, et internet-lignende univers, overvågning og kommunikation med andre.

Så kan denne person vende og dreje og selektere i disse skærme og kommunikere med dem med fingrene i luften og via stemmen.

Det ser bare SÅ sejt ud, og mange af os ville ønske, at det var noget, som der ikke lå så fjernt ude i fremtiden.

Fremtiden er her i så fald nu i næsten den beskrevne udgave, for du kan allerede nu få dig et par smartbriller fra Epson, som du kan noget tilsvarende med, som vi lige har beskrevet.

Det er måske fordi, du ikke har set den slags briller i gadebilledet, at du ikke var klar over, at de eksisterede.

Smart glasses fra Epson gør livet noget lettere

Forklaringen på dette er nok, at man som regel bruger den slags briller til at udføre specifikke opgaver med, når man er på arbejde, skal arbejde digitalt eller kommunikere med andre, men måske byder fremtiden på versioner af briller, som det kan betale sig at have på det meste af dagen.

Det kan lidt sammenlignes med, at man ikke kan undvære sin smartphone længere, fordi den er blevet så moderne.

En anden årsag er måske også, at man skal lægge en god sjat penge for at få sådan et par briller eller lave en afbetalingsordning for at få råd til dem.

Men sådan er det med så meget nyt, at det skal blive billigere at producere, før det bliver billigere – men så bliver teknologien også bedre.

Derfor er det ikke forkert at så en fremtid, hvor disse briller bliver nogle, som man ser almindelige mennesker gå rundt med om et par år.

Flere Nyheder