Forny dit badeværelse med maling

29 oktober 2021 Steffen Hansen

editorial

Er du en af dem der næsten bliver deprimeret af at gå ind på badeværelset? Det kan være fordi at du har købt et hus fra 60’erne, der aldrig har fået moderniseret badeværelset, eller også har du bare prioriteret andre rum i huset, men det kan også være at du bare er træt af at kigge på de samme gamle fliser. Uanset, så kan du renoverer dit badeværelse forholdsvis billigt, bare ved at male det. I denne artikel giver vi dig et par tips, til hvordan du kan forny dit badeværelse og give det et nyt og moderne look, ved hjælp af ganske få liter maling.

Fliserne

Det kan være en dyr omgang at skulle udskifte fliserne på væggen, på badeværelset. Det er der heldigvis råd for, da du enten kan vælge at male direkte på fliserne, eller spartle fliserne og male ovenpå, eller simpelthen rive flisernes ned og pudse op, for at male på denne nye overflade. Uanset hvad du vælger at gøre, så er det billigere end at skulle udskifte alle fliserne og så kan du endda gøre det selv.

Badekarret

Badekarret er endnu et element på badeværelset, som kan få helt nyt liv, ved hjælp af lidt maling. Maling til badekar er ikke normal maling man finder i den lokale farvehandel, her skal der noget specielt maling til. Selvom man skal ud og investere i noget speciel maling, så bliver det stadig meget billigere end hvis man skulle ud og købe et nyt badekar.

Gulvet

Det lyder måske mærkeligt, men man kan faktisk også male gulvet på sit badeværelse. Det kan være at man har gamle og grimme fliser, eller det kan være at man har gammeldags grimt betongulv. Uanset, så kan det bringe så meget liv i badeværelset, hvis man blot maler det i en almindelig hvid farve.

Flere Nyheder