Før håret gennem din cap

23 June 2022 Anders Lundtang Hansen

editorial

For nogle bliver det umuligt at have en kasket på, fordi deres hår fylder alt for meget, om det er en stor afro eller en masse dreadlocks, der bare ikke er egnet til kasketter, også selvom man tjekker sortimentet hos https://high5shop.dk/collections/caps .

Man skal næsten have en hue på eller en beanie, som man kan trække ud over håret eller samle det op under, og eller skal man hen at molestere en kasket, før man kan have den på sammen med ens hår, men sådan har man jo ikke lyst til at gøre med en god kasket.

Man kan så sige, at man da bare kan klippe ens hår af, men hvis det er sådan en stor del af ens identitet, så er det ikke noget, man har lyst til at gøre, så man må finde på noget andet at gøre.

caps

Håret går gennem nakken på kasketten

For nogle ender det måske med at blive en umulig opgave at finde en kasket, som der passer til deres hår, så de måske alligevel er nødt til at fjerne bare noget af det.

Men bare fordi man er langhåret, så behøver man ikke at opgive at gå med kasket, for man kan altid lave en smart finte, som man kan gøre med specielt klassiske kasketter.

Man tager håret op i en hestehale, og så fører man den gennem åbningen i nakken, hvor man regulerer størrelsen på kasketten.

Nogle kasketter er ligefrem beregnet til den slags, og det er jo også en smart måde at holde lidt på den, hvis den er ved at falde af.

Det er også en smart måde at have kasket på, mens man er ude at løbe eller cykle, hvor man måske i forvejen kan lide at have håret i en hestehale, men man savner noget til at skærme for solen.

More articles