Flot personlig notebog med navn

05 maj 2021 Tina Høy
image

editorial

Vi har alle brug for at notere ting ned indimellem. Man kan lave gule postits i et notesystem i Outlook, og man kan skrive sine noter i et Word-dokument eller i Excel. Der er endda nogle smarte funktioner på computeren, fordi Excel kan tælle sammen automatisk, og i notesystemet i Outlook kan du søge på ord og hurtigt finde din note.

Men måske elsker du stadig at skrive ned i hånden og hurtigt at kunne tage din notesbog frem og have den med alle steder.

Der er faktisk undersøgelser, der viser, at du husker bedre, når du noterer tekst i hånden. Dette er endnu en god grund til at bruge notesbog. At computeren kan være lidt langsom, og du skal ind og finde, hvor dine noter er gemt, kan også være årsag til, du foretrækker den fysiske notesbog. Og så er vi selvføgelig stadig mange, der er vokset op med at skrive i hånden.

Notesbogen som en flot accessory

Den fysiske notesbog fungerer faktisk også som en accessory. En notesbog ser man på samme niveau som fx en taske. Så køb ikke en almindelig Kina notesbog, men forkæl dig selv med noget særligt og lækkert med et personligt præg.

WorkStyle laver notesbøger med navn. Så du kan lave en flot mærkevare-notebog til dig selv med dit navn på. Eller du kan komme med en rigtig god gave til nogen, du holder af. Du kan sikkert komme i tanke om flere familiemedlemmer eller venner, der vil synes, det er en god og personlig gave. Og er der egentlig noget bedre end at lægge ønskesedlen til side og selv finde på noget godt, som fødselaren/værtinden ikke selv har tænkt på?

Notesbøger med logo eller navn

Virksomheder kan også bestille notesbøger med det logo, navn eller tekst, I ønsker. Når man gør så meget ud af en notesbog, skal den selvfølgelig holde godt, og WorkStyles notesbøger er i rigtig god kvalitet.

Flere Nyheder