Flexleasing – relevant for dig der drømmer om en dyr bil

13 oktober 2020 Camilla Skøtt

editorial

Drømmer du om at køre i en bil i særklasse? En af dem der får de andre til at vende sig rundt? Afgiften i Danmark gør det dyrt at købe en bil af den slags, men med flexleasing kan det være en mulighed.

For en bilentusiast er der ikke noget federe end at køre i den lækreste bil; en misundelsesværdig en af slagsen som får folk på gaden til at vende sig rundt. Og selvom det er dyrt, er det alle pengene værd. Men det kræver en kæmpe formue at blive ejer af en bil i den prisklasse, men heldigvis er der andre muligheder – nemlig flexleasing.

Hos Special Cars (https://specialcars.dk/) kan du lease lige præcis den bil, du drømmer om. De kalder flexleasing for din mulighed for at udleve den store drøm på et lille budget, og det er så sandt, som det er sagt. 

Hvad er flexleasing?

Er du ikke helt sikker på, hvad flexleasing overhovedet er, så lad os give dig en forklaring. Det er en leasingmodel, hvor du undgår at binde alt for store summer i bilen, og hvor afgiften deles ud og bilens levetid, så den ikke er nær så dyr, som hvis du køber den.

Ved leasing er det ikke dig, der ejer bilen – du lejer den i stedet af leasingselskabet, så du bare optræder som bruger af køretøjet. Ofte løber en leasingkontrakt over tre år, men det er forskelligt fra bil til bil og fra kunde til kunde. Afgiften beregnes på baggrund af bilens alder, og det betyder, at der kan være penge at spare, hvis den bil du vælger har mere end tre år på bagen.

Modsat en almindelig leasingaftale er service ikke inkluderet i flexleasing, og du skal derfor være opmærksom på, at du selv skal afholde alle udgifter til service og reparation.

Flere Nyheder