Find ny eller brug minigraver online

03 februar 2019 Astrid Pedersen

editorial

Minigraveren er et uvurderligt redskab på byggepladsen. Den lille, fikse maskine er super, når det handler om anlægsarbejde, hvor der med præcision skal flyttes noget jord, graves lige render, eller måske løftes tunge genstande, som ellers skulle have været manuelt håndteret. Minigravere er, på grund af deres lave egenvægt og snilde manøvredygtighed, i høj kurs i entreprenør virksomheder over hele landet. Og deres popularitet bliver ikke mindre af, at de som regel ikke ligger i den dyre ende, hvad angår entreprenør maskiner.

Hvor finder jeg de bedste minigravere?

Hvis du overvejer at udvide din maskinpark med en eller flere smarte minigravere, kan du med fordel tage et kig på det store sortiment af minigravere i høj kvalitet fra Eurocomach. Eurocomach er et velanset italiensk brand, som igennem mange år har leveret maskiner til brug ved bygge og anlæg.

Inden for kategorien minigravere finder du intet mindre end 13 produkter i varierende vægtklasser, med forskellige løfte kapaciteter og yderligere specifikationer. Minigravere fra Eurocomach er kendte for deres høje kvalitet, især set i forhold til deres yderst rimelige prisleje.

Køb Eurocomach minigravere hos Ib E. Mortensen A/S – Danmarks førende Eurocomach importør

Det største og mest velassorterede udvalg af minigravere fra Eurocomach finder du hos den jyske maskinhandler Ib E. Mortensen A/S. Her kan du vælger og vrage mellem de tretten forskellige modeller af minigravere, plus de fire modeller, som på grund af deres vægt klasse er kategoriseret som midigravere.

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt du skal vælge en minigraver eller en midigraver, kan du altid opsøge kvalificeret vejledning hos en af Ib E. Mortensen A/S’s dygtige medarbejdere. Hos Ib E. Mortensen A/S kan du altid komme forbi til en kop kaffe og en snak om dine behov for entreprenør maskiner.

Du kan finde din nye minigraver i Djursland hos iem.dk

Flere Nyheder