Find kompetent kiropraktor på Frederiksberg

03 august 2021 Astrid Pedersen

editorial

Har du brug for at få rettet op på en skæv kropsholdning som giver anledning til smerter, stivhed og spændinger? Så bør du overveje at opsøge en dygtig kiropraktor i dit lokal område.

Hvor finder jeg den bedste kiropraktor på Frederiksberg?

Hvis du vil være helt sikker på at din nye kiropraktor har sit faglige og praktiske erfarings grundlag på plads kan du med fordel vælge den dygtige kiropraktor Geoffrey B. Dauscha fra Kiropraktisk Klinik på Frederiksberg.

Kiropraktor Geoffrey B. Dauscha har i over femogfyrre år praktiseret kiropraktik fra egen klinik med central beliggenhed på Gammel Kongevej mellem Vesterbro og Frederiksberg. Du finder ikke en kiropraktor i København eller på Frederiksberg med flere års erfaring og større faglig ekspertise end Geoffrey B. Dauscha.

Hos kiropraktor Geoffrey B. Dauscha er du således i trygge og professionelle hænder uanset hvilket problem du ønsker at få behandlet. Og du kan roligt regne med at Geoffrey B. Dauscha vil være grundig og udførlig når det handler om de forudgående undersøgelser såvel som når det kommer til selve behandlingen.

Hvorfor skal jeg vælge Kiropraktisk Klinik på Frederiksberg?

Hos Geoffrey B. Dauscha vil du få tilbudt en forundersøgelse indeholdende både røntgen billeder, manuel fysisk undersøgelse og anamnese, det vil sige din egen udlægning af din sygehistorie. En hver kiropraktor behandling hos Geoffrey B. Dauscha vil tage udgangspunkt i en sådan forundersøgelse, og du kan således være helt tryg ved at dit behandlings forløb forløber på forsvarlig vis.

Samtidig har Kiropraktisk Klinik på Frederiksberg gode kontakter til andre behandlere så som zoneterapeuter, massører, fysioterapeuter, osteopater og lignende som kan supplere kiropraktor behandlingen og tilbyde alternativer hertil. Dette sikrer at du får den mest helstøbte behandling med de mest holdbare resultater.

Du kan læse meget mere om Geoffrey B. Dauscha og Kiropraktisk Klinik på Frederiksberg på dauscha-kiropraktor.dk

Flere Nyheder