Find gode brugte biler i Svendborg

12 marts 2021 Lotte Hindsberg

editorial

Er du på udkig efter en ny brugt bil, bør du starte med at undersøge markedet for den type bil, du gerne vil købe. Selvom du bor i København, kan du sagtens se på brugte biler i Svendborg, da der kan være store prisforskelle på bilerne alt efter hvor de sælges.

Brug tid på at læse op på hvad der skrives om bilen og husk der kan være forskel på de forskellige årgange bilen er produceret. Hvad sender bilen på værksted, er det noget der nemt kan ordnes eller koster det en større formue og hvad siger nuværende og gamle ejere af bilmodellen. Har de været glade og tilfredse og anbefaler de bilen eller siger de hold dig lagt væk.  

Kør en lang tur før du køber

Når du har fundet en passende bil som du overvejer at købe, er det vigtigt at du ikke baser din interesse alene på hvordan bilen ser ud. Du skal også vide hvordan den er at køre i. Derfor er det vigtigt at du starter med at køre en lang tur i bilen. Du skal ud og afprøve den på motorvejen og en tur rundt i byen. Det skal være mindst en halv time. Hvis du blot tænder bilen og køre rundt om hjørnet, er det eneste du lære at bilen tænder når du drejer nøglen.

Hvis du køber bilen hos en privat sælger er det yderlig en god ide at få en mekaniker til at gennemgå bilen inden du siger ja tak. Er der fejl som ikke er opdaget inden, har du ingen mulighed for at få det lavet på sælgers regning. Du har købt bilen som beset. 

Har du i stedet købt din bil hos en forhandler, er du både omfattet af købeloven og med køb af bilen hos forhandleren følger der en garanti.

Flere Nyheder