Find din lokale elektriker i Sønder Omme

06 October 2020 Astrid Pedersen

editorial

Skal du bygge om eller til, eller skal de elektriske installationer i dit hus eller i din lejlighed af anden grund ændres? Så bør du kontakte dit lokale elektriker firma.

Hvorfor skal jeg betale for el arbejde i min bolig?

Måske ser du dig selv fint i stand til selv at trække kabler eller foretager andre ændringer i din boligs elektriske installationer. Men selv om du er en kyndig gør det selv elektriker er der skarpe grænser for hvad du selv må lave af el arbejde i dit hus eller i din lejlighed.

Reglerne er meget klare: Du må kun ændre på de ting du umiddelbart kan skrue løs eller tage med dig ud af bygningen. Resten hører til under kategorien faste elektriske installationer – og her er det niks pille!

Dette betyder at du gerne må skifte en lyskilde – for eksempel en pære eller et lysstof rør – eller en sikring som er sprunget. Men skal der trækkes nye kabler fordi du gerne vil opsætte en ny lyskilde, eller skal sikrings skabet og hfi relæet skiftes ud, skal der autoriserede fagfolk på banen.

Elektricitet er nemlig ikke noget at spøge med, og du løber alt for stor en risiko på egne og på andres vegne ved selv at fuske med det. Dit klamphuggeri kan forårsage kortslutninger eller overgang i elektrisk apparatur – for eksempel hårde hvidevarer eller husholdnings apparater – som kan afstedkomme farlige elektriske stød. Derfor bør du altid sikre dig at det er en autoriseret el installatør eller elektriker som udfører disse opgaver, så du ikke risikerer at få andre menneskers liv og helbred på samvittigheden.

Hvor finder jeg en autoriseret elektriker i Sønder Omme?

Er du bosiddende i Sønder Omme er Westergaard El et fornuftigt bud på en autoriseret el installatør eller elektriker. Læs mere, og bestil et tilbud på el arbejde, på http://www.westergaard-el.dk/ 

More articles