Find det rette webhotel i Danmark

19 juli 2021 Astrid Pedersen

editorial

Skal din virksomhed have sin egen hjemmeside, eller drømmer du om at starte en online shop? Så skal du ud og have fat på webhosting. Du kan vælge at lægge dit website eller din webshop på et webhotel. Og her har du brug for en udbyder som kan tilbyde hosting på et dansk webhotel.

Hvor kan jeg finde et godt dansk webhotel?

Leder du efter et dansk webhotel – det vil sige webhosting hos en dansk udbyder med servere placeret på dansk grund – kan du med fordel vælge DanDomain. DanDomain er en af de mest populære og velrenommerede hosting udbydere i Danmark.

DanDomain har mange års erfaring med hosting service og kan således tilbyde optil flere webhotel pakker i varierende størrelse. Fælles for alle de webhotel løsninger, du finder hos DanDomain, er at de alle kommer med et højt service niveau. Der ud over følger der tonsvis af gode features med webhoteller hos DanDomain.

Uanset om du vælger den mindste – og billigste – webhotel pakke til under en tyver om måneden, eller om du er ude i premium pakken som tilbyder 100 GB server plads og 4 GB hukommelse får du alt hvad du skal bruge for at holde dit website eller din webshop kørende. Selv den billigste webhotel løsning, Starter pakken, leveres for eksempel med one click WordPress installation. Dette gør det utroligt nemt for dig selv at installere og oprette din egen hjemmeside.

Du får suveræn support hos DanDomain uanset hvilken webhotel pakke du vælger. Og DanDomain kan tilbyde ekstra udvidet support service hvis du køber Premium pakken til kun 29 kroner per måned.

DanDomain er ikke uden grund et populært valg blandt danske webshop indehavere og virksomheder som ønsker at profilere sig selv online. Du kan læse mere om DanDomain, og bestille dansk webhotel online via hjemmesiden DanDomain.dk

Flere Nyheder