Find det bedste til barnet online

16 september 2021 Astrid Pedersen

editorial

Står der en familieforøgelse for døren, og ønsker du at gøre dit bedste for at byde den lille ny velkommen til verden? Så er det en god idé på forhånd at indrette børneværelset og resten af hjemmet dertil.

Vælg børneudstyr i høj kvalitet

Du bør ikke gå på kompromis med kvaliteten når du køber legetøj, møbler og udstyr til baby. Det er meget vigtigt at de genstande og produkter, som dit barn skal i berøring med på daglig basis, holder en slidstærk kvalitet. På den måde sikrer du at såvel møbler som legetøj, pusle udstyr, seng og sengetøj kan holde igennem hele barnets opvækst.

Samtidig er det vigtigt at du ikke giver køb på de høje sikkerhedsmæssige standarder. Din babys seng må ikke udgøre en fare for barnet, lige som hverken legetøj, sengelinned eller øvrigt børneudstyr må indeholde problematisk kemi. Det lille barn er særdeles følsomt over for allergener og hormon forstyrrende stoffer.

Derfor bør du i videst muligt omfang vælge produkter som er fri for parfume, parabener, ftalater og kunstig farve. Legetøj skal helst være fremstillet i træt eller hård plast, og tekstiler så som beklædning, sengetøj, puder og tæpper bør ligeledes være produceret på økologisk bæredygtig vis i rene materialer. Og så bør du selvfølgelig sikre at diverse udstyr til eksempelvis amning eller spisning er ergonomisk korrekt designet.

Hvor finder jeg legetøj, møbler og udstyr til børneværelse?

Hvis du er på udkig efter kvalitets udstyr til barn og baby kan du finde hvad du søger hos Loukrudt. Loukrudt er en online shop med speciale inden for alt hvad der vedrører familiens hjem.

Foruden møbler og øvrigt børneudstyr kan du hos Loukrudt finde produkter til personlig pleje, for eksempel sæbe, shampoo, creme og salver, i økologisk kvalitet og uden farlig kemi.

Klik ind på Loukrudt og se det store udvalg.

Flere Nyheder