Find den bedste elektriker på Lolland

09 June 2020 Astrid Pedersen

editorial

Skal du have trukket nye kabler i din bolig i forbindelse med en ombygning eller en tilbygning? Trænger det gamle HFI relæ til en udskriftning – eller skal du have udført et obligatorisk el eftersyn i din bolig i forbindelse med udfærdigelse af en ejerskifte forsikring? Så skal du have fat i en autoriseret el installatør eller elektriker.

Når der skal rodes med de faste elektriske installationer i en bygning skal arbejdet ifølge gældende dansk lovgivning udføres af en autoriseret fagperson. På den måde sikres det at du ikke foretager arbejde som kan udgøre en risiko for dig selv eller andre mennesker i bygningen.

Hvem er TEH-Elservice ApS?

TEH-Elservice ApS er et forholdsvis nystartet elektriker og installatør firma, som fortrinsvis opererer på Lolland, Falster og Sydsjælland. TEH-Elservice ApS har sin fysiske beliggenhed i Maribo, men kører gerne i hele området for at betjene de mange kunder. Bag TEH-Elservice ApS står autoriseret el installatør og elektriker Thomas Hovmand, som forud for opstarten af egen virksomhed har arbejdet i elektriker faget igennem mere end tyve år.

Hos TEH-Elservice ApS er kunden altid i centrum. Thomas Hovmand sætter en stor ære i at levere et stykke elektriker eller installatør arbejde i høj kvalitet, og løser således alle opgaver på egen hånd. Thomas Hovmand står personligt inde for den solide håndværksmæssige kvalitet og den høje standard i det udførte arbejde, og sætter samtidig pris på den nære kontakt til kunden.

Når du vælger TEH-Elservice ApS som din elektriker på Lolland eller Falster er du således garanteret en på én gang personlig og professionel service – og en særdeles lydhør betjening. Uanset størrelsen eller karakteren af din elektriker opgave står TEH-Elservice ApS klar til at løse den med stor ekspertise og kompetence.

Hvis du ønsker et tilbud på professionelt udført elektriker arbejde kan du klikke ind på hjemmesiden https://teh-el.dk/ 

More articles