Find de rette Excel kurser til dine medarbejdere online

26 april 2019 Astrid Pedersen
image

editorial

Der er en stor sandsynlighed for, at din virksomhed har medarbejdere, som har forskellige niveauer af erfaring med – og ekspertise inden for – Microsoft Excel. Derfor er det ikke sikkert, at alle medarbejdere skal have det samme Microsoft Excel kursus.

En erfaren bruger af Microsoft Excel vil ikke kunne bruge et Microsoft Excel kursus, som er tilrettelagt til nybegyndere, til noget som helst. Og begynderen vil ikke få noget ud af et specialiseret Microsoft Excel kursus til avancerede brugere. Derfor skal du ikke ud i en one size fits all løsning, men der imod finde de Microsoft Excel kurser, som passer præcist til de enkelte medarbejder grupper – på avanceret såvel som på begynder niveau. Og her kan den danske kursus udbyder 4D være til stor hjælp.

Hvor kan jeg finde Microsoft Excel kurser på alle niveauer?

Hos 4D tilbydes såvel meget generelle kurser i Microsoft Excel, som for eksempel Excel grundlæggende, Excel udvidet og Excel avanceret. På disse kurser lærer kursisterne om de helt grundlæggende, indbygge funktioner i Microsoft Excel, og hvorledes de bedst muligt udnytter disse i deres daglige arbejde. Kurserne Excel brush-up grundlæggende og Excel brush-up udvidet er særligt tilrettelagt med henblik på at give tidligere kursister en genopfriskning af deres viden og kundskaber, inden de går videre med et mere avanceret kursus – eventuelt et kursus med et mere specifikt sigte.

Blandt disse finder vi Excel VBA Programmering grundlæggende, Excel VBA Programmering udvidet, Dashboards i Excel, Pivottabeller i Excel, Excel Diagrammer – I, Excel Diagrammer – II, Business Intelligence (BI) med Excel, Dynamiske diagrammer i Excel, Excel Data Analyst (Academy), Excel og databaser, Excel og Kuber, Business Intelligence (BI) med Excel PowerPivot grundlæggende og Business Intelligence (BI) med Excel PowerPivot udvidet.

Klik ind på 4d.dk og læs mere om de mange forskellige kurser i Excel – og book dit kursus allerede i dag!

Flere Nyheder