Find brugte biler i fin og køreklar stand på Danmarks mest populære bilportal

14 June 2021 Astrid Pedersen

editorial

Skal familiens gamle bil skiftes ud, eller skal den blot have selskab af en ”staldkammerat” i garagen derhjemme? Så bør du overveje om familiens nye firhjulede medlem skal være fabriksny eller måske lettere brugt.

Hvad er fordelene ved at købe en brugt bil?

Der er flere fordele ved at købe sin nye bil brugt. I det følgende kan du læse mere om hvorledes du kan spare store summer ved at købe en brugt bil i stedet for en spritny én af slagsen. Og du kan få tips og tricks til hvordan du finder den bedste brugte bil til familien.

Køb en brugt bil og spar mange penge

Hvis du skal finansiere en ny bil vil dette realistisk kun kunne lade sig gøre hvis du optager et bil lån. I Danmark er priserne på nye biler nemlig pumpet op i et helt urimeligt højt leje på grund af statens skatter og afgifter.

Du vil således skulle gældsætte dig for blot at få råd til en ganske almindelig familiebil. Og det er ikke sikkert at du er på et sted i dit liv hvor du har lyst til – eller mulighed for – at afdrage på et dyrt bil lån hver eneste måned de næste mange år.

Der ud over vil en fabriksny bil smide det meste af sin nyværdi i løbet af ganske få år. Det betyder at du ikke vil kunne sælge bilen uden et tab. Og så hænger du stadig på bil lånet.

Hvis du i stedet vælger at købe en brugt bil som har gennemgået dette værditab vil du kunne spare en hel del. Du vil kunne få meget mere bil for de samme penge. En brugt bil behøver ikke at være en gammel rustbunke. Køber du din nye brugte bil hos en autoriseret brugtvogns forhandler er du garanteret en bil af høj kvalitet. Find din forhandler på biltorvet.dk

More articles