Få succes med firmagaven – bestil en flot gavekurv

19 februar 2019 Astrid Pedersen

editorial

Det er ikke altid lige nemt at være opfindsom, og kreativ, når det handler om firma gaver. Står du som ansvarlig for forplejning af medarbejdere såvel som interessenter – for eksempel forhandlere, samarbejds partnere, kunder eller måske aktionærer – kan du sikkert nikke genkendende til den fornemmelse af rådvildhed, som især indfinder sig op til højtiderne. Når medarbejderne og interessenterne skal have julegaver eller påskeæg, skal man pludselig være ualmindeligt hittepåsom. Og det kan godt være svært at tage hensyn til alle de forskellige personers individuelle ønsker og præferencer, når der skal købes gaver ind. Så hvad gør en klog i denne situation?

Overrask virksomhedens medarbejdere og interessenter med gavekurve

Et muligt svar kunne være at satse på bredt eller mere specifikt sammensatte gavekurve frem for én enkelt gave. Det er nemlig umuligt at vide, hvad der falder i den enkeltes smag – og med en gavekurv, som er sammensat af mange forskellige kvalitets produkter, er man næsten sikker på, at at modtageren bliver glad for i det mindste nogle af dem.

Det er de færreste, som ikke bliver glad for enten vin, chokolade, øl, spiritus, lakrids, kager, delikatesser, bolsjer, wellness produkter, kaffe eller te. Og skulle de ske, at man rammer ved siden af, vil denne type gaver altid kunne videre gives som for eksempel værtindegaver ved højtidens mange sociale sammenkomster og familie middage.

Køb dine færdigt pakkede gavekurve online

Du behøver ikke engang at bekymre dig om selv at skulle ud og købe ind til de mange gavekurve, endsige fylde dem op. Hos HN Gavekurve kan du finde et stort udvalg af færdigt pakkede gavekurve med varierende indhold. Samtlige gavekurve leveres komplet med flot kurv, knitrende cellofan og smukke bånd og sløjfer – direkte til virksomhedens hoveddør. Du kan se det store udvalg af gavekurve i alle prisklasser på https://www.hngavekurve.dk/ 

Flere Nyheder