Få styr på dine timelønnede medarbejdere med brugervenligt system

06 september 2016 Emilie Jacobsen

Hvis man har mange timelønnede medarbejdere i sin virksomhed, kan det være svært at holde styr på dem alle sammen. Særligt hvor meget den enkelte medarbejder har arbejdet. Det kan derfor være smart at have et godt system, der kan hjælpe en med at holde styr på det hele. Det er både et system, hvor ens timelønnede medarbejdere kan registrere deres fravær, deres ferie og selvfølgelig hvor meget de har arbejdet. 

Bitabiz er et smart system, hvor man både kan lave fraværsregistrering, ferieregistrering og skrive ind, hvor mange timer man har arbejdet, når man er timelønnet. Systemet giver et godt overblik over, hvor meget de forskellige medarbejdere har arbejdet. 

Det er nemt at hente statistikker ud af systemet. Hvis man har mange studentermedhjælpere, der er ansat til et vist antal timer, kan det give et godt overblik over, om ens studentermedhjælpere arbejder de antal timer, de skal. Hvis de ikke gør det, kan man tage en snak med dem. Så kan man tage en snak med dem om, at de skal arbejde nogle flere timer. Tit er der en god forklaring på det. Det kan være, at de har en travl periode på studiet. Så kan de lægge nogle flere timer senere. 

Det kan også være, at ens statistik fra Bitabiz viser, at ens studerende arbejder meget mere, end det er meningen. Nogle gange vil ens studentermedhjælpere gerne tjene flere penge. Så tager de bare en masse flere timer, end det egentlig er meningen. Men det kan være et problem, hvis man har haft en studentermedhjælper, der i en periode har arbejdet meget mere, end det er meningen, og som så stopper. Så kan man hurtigt komme til at mangle to studentermedhjælpere i stedet for en. Hvis ens studentermedhjælpere arbejder for meget, kan det derfor også være smart at tage en snak med dem. Og overveje om man bør ansætte en studentermedhjælper mere. Så man ikke pludselig står og mangler for meget arbejdskraft. 

Bitabiz kan også hjælpe en med at overføre tallene til ens lønsystem. Man behøver derfor ikke at bruge så mange kræfter på at lave løn til sine timelønnede medarbejdere, når man har Bitabiz. Så kan man bruge sin tid på noget andet. For eksempel på at udvide sin virksomhed yderligere. Så der stadig er brug for ens timelønnede medarbejdere. Bitabiz gør det således muligt at lave det, man er god til, specielt hvis det ikke er at holde styr på sine medarbejderes tid. 

Flere nyheder