Få penge på lommen med et hurtigt online lån

14 april 2020 Astrid Pedersen
Få penge på lommen med et hurtigt online lån

Er der lavvande i pengekassen – og har du brug for at dække en udgift lige her og nu? Så kan du benytte dig af muligheden for at optage et online lån. Med et online lån får du hurtigt svar på din låne ansøgning, og pengene direkte ind på din konto når den bliver godkendt.

På den måde behøver du ikke at stille i banken med diverse dokumentation for din indtjening samt en kopi af årsopgørelsen. Du kan ansøge direkte online via NemID – også i weekenden, når din egen bank har lukket for henvendelse. Og så er der ingen, som stiller spørgsmålstegn ved formålet med din lån.

Nem ansøgning og hurtig godkendelse af dit online lån

Når du optager et lån online, kan du gøre det via din pc eller din tablet hjemme fra din egen stue – eller fra din smartphone mens du er på farten. Således kan du inden for få timer have pengene i hånden, eller rettere, på din bank konto – lige når du står og skal bruge dem.

Det kan for eksempel være at du står i en akut nødsituation hvor du skal kunne betale et større beløb lige nu og her. Eller måske har du set de støvler, du længe har ønsket dig, sat ned til halv pris. I begge tilfælde er det nemt at ansøge om et online lån hvor der ikke stilles krav om hverken sikkerhed eller en begrundelse for optagelsen af lånet.

Det eneste, der kræves for at låne pengeonline i Ikano Bank, er at du er fyldt atten, er bosat i Danmark, er i besiddelse af et gyldigt NemID og ikke står opført i hverken RKI eller Debitorregistret. Og så kan du selv bestemme størrelsen på lånebeløbet.

Du kan læse mere om online lån hos Ikano Bank på ikanobank.dk

Flere Nyheder