Få ny iPhone 11 skærm hurtigt og billigt

18 June 2022 Astrid Pedersen
image

advertorial

Er du en af de mange danskere, som købte en iPhone 11, da denne blev lanceret på markedet tilbage i 2019 – og er du stadig glad for den? Så læs med her, og bliv klogere på hvad du kan gøre hvis telefonen går i stykker.

Hvad stiller jeg op med en splintret iPhone 11 skærm?

Et uheldigt fald fra selv lav højde kan have skæbnesvangre følger for din fine telefon – især hvis underlaget er hårdt. Så vil frontglasset på din iPhone 11 nemlig hurtig kunne splintres til ukendelighed.

Er du så uheldig at komme til at ødelægge din iPhone 11 skærm, kan du risikere at din telefon er helt og aldeles ubrugelig herefter. Den flotte, skinnende skærm er nemlig ikke blot telefonens store styrke – den er også dens allerstørste svaghed.

iphone 11 skærm

Hvis frontglasset ødelægges i en grad så du ikke længere har adgang til displayet, kan du ikke længere tilgå de apps der styrer både smarte features og helt basale funktioner. Det betyder at du faktisk ikke vil kunne bruge din iPhone 11 til noget som helst – og det er da rigtig ærgerligt hvis du ellers er glad for telefonen.

Hvem kan reparere en iPhone 11 skærm?

Desværre er det typisk temmelig dyrt at få fikset sin telefon på et autoriseret iPhone værksted. Samtidig kan du hurtigt komme til at vente i flere dage på at få din iPhone 11 tilbage – og da det godt kan være svært at skulle undvære sin telefon i så lang tid, vælger de fleste at anskaffe en ny telefon i stedet for at få den gamle repareret.

Du behøver dog ikke at skulle have den helt store tegnebog op af lommen for at få repareret din iPhone 11 skærm. Det kan du nemlig selv gøre derhjemme, med en repair kit fra Phone-Parts.dk.

Klik ind på https://www.phone-parts.dk/iphone-reservedele/iphone-11-tilbehor-og-reservedele/iphone-11-skaerm.html og find netop den repair kit du skal bruge i forbindelse med udskiftning af iPhone 11 skærm.

More articles