Få inspiration til medarbejdernes julegaver

26 January 2021 Tina Høy

editorial

Skal I bruge inspiration til julegaver til medarbejderne – eller måske et jubilæum, rund fødselsdag – eller I skal fejre en stor kunde, I fik landet? Julefabrikken.dk er et godt sted at kigge efter bl.a. julegaver til medarbejderne, da der er gaver og mærkevarer i alle prisklasser. 

Deres udvalg er noget, alle vil kunne bruge og ting, der passer til de fleste hjem. Hvis budgettet ikke er til den store gave, har Julefabrikken gaver fra under 100 kr. og op til 640 kr.

Lad medarbejderne selv vælge gave

De fleste forventer efterhånden en julegave fra deres virksomhed, og det kan være svært for virksomhederne at blive ved med at være opfindsomme eller stille alle tilfredse. Hvis I er mindst 15 medarbejdere, er der mulighed for, at jeres medarbejdere selv kan vælge mellem 24 gaver hos Julefabrikken. Medarbejderen får tilsendt et link og kan se og læse om gaverne og vælger inden en bestemt dato, hvorefter I kan uddele præcis de gaver, som medarbejderne har ønsket sig.

Julefabrikken leverer gaver til både små og store virksomheder samt offentlige institutioner. I nogle tilfælde har de offentlige institutioner et mindre beløb at gøre godt med, men medarbejderne skal nok blive glade for en æske med smukke fyldte chokolader fra Aalto og Xocolatl og en fin serveringsskål. 

Overrask medarbejderne efter en god indsats

Hvis medarbejderne eller en afdeling har gjort en god indsats i en bestemt sag, har landet en stor kunde ell. lign., kan I forkæle dem med firmagaver, fx en stor æske Selection Prestige, 41 stykker håndlavet dessertchokolade til 300 kr. eller, til samme pris, flotte Georg Jensen Manhatten lysestager i to størrelser.

Deres kategori af kundegaver består af forskellig kvalitetschokolade, Johan Bülow-lakrids, en Georg Jensen Manhatten skål eller Normann Copenhagen lysestage. Når I skal vælge julegaver, kan I kigge på kategorierne “Hele sortimentet”, “Mærkevarer”, “Chokolade og lakrids” og “gavepakker”, hvis I på forhånd ved, hvad I søger. 

More articles