Få hjælp til istandsættelsen hos malerfirma i Espergærde

29 juni 2021 Astrid Pedersen
image

editorial

Øverst oppe i den nordlige del af Nordsjælland finder vi Espergærde. Espergærde er at betragte som en bydel tilhørende den statelige købstad Helsingør som de fleste af os kender for Kronborg og færgen til Helsingborg i Sverige.

Espergærde er dog noget ganske særligt. Det gamle fiskerleje er særdeles idyllisk med sin beliggenhed ud til den smukke Øresunds kyst på den ene side og Egebæksvang Skov, Flynderupgård, Rolighedsmoserne, Krogerup Gods’ jorder og Babylone skov på de andre.

Espergærde er den ideelle hjemstavn for børnefamilien som ønsker adgang til smuk natur med dog stadig gerne vil være tæt på byen og alle dens tilbud. Københavns Centrum er kun få stop væk med Kystbanen. Og kører du ad Helsingør motorvejen kan du være i hovedstaden på under en time.

I Espergærde finder du nogle af Nordsjællands mest velrenommerede skoler og daginstitutioner, lige som byen huser et af Danmarks største gymnasier, Espergærde Gymnasium & HF. Og der er rige muligheder for kulturel og sportslig udfoldelse i fritiden når du bosætter dig i Espergærde.

Lad dygtige håndværkere i Espergærde varetage istandsættelsen af dit hus

Har du således købt hus i Espergærde, og planlægger du og familien at flytte ind i løbet af nærmeste fremtid, bør I inddrage en renovering i jeres planer.

Selv om huset måske ikke direkte fejler noget er der en vis idé i at få foretaget en indvendig maling. Til dette formål bør du alliere dig med en dygtig lokal maler.

Professionelt udført maling af vægge, lofter og indvendigt træværk kan gøre en kæmpe forskel. Og resultatet vil med garanti blive både smukkere og mere langtids holdbart når det er en faglært håndværker som forestår malerarbejdet.

Find det bedste malerfirma i Espergærde

Uanset hvor i Espergærde din nye bolig ligger vil du kunne finde en afdeling af Malerkanonen tæt på. Få et skarpt tilbud på malerarbejde via malerkanonen.dk.

Flere Nyheder