Få hjælp til bisættelse fra din professionelle bedemand Randers

12 October 2018 Astrid Pedersen

editorial

Døden er en ganske naturlig del af livet. Hvis der er noget, vi alle kan være 100% sikre på her i tilværelsen, er det, at vi alle sammen skal dø på et tidspunkt. Alligevel er døden et stort tabu blandt den almindelige befolkning, måske fordi den er vanskelig at forholde sig til. Et dødsfald er, trods alt, markering af, at livet som vi kender det er uigenkaldeligt fordi. Og i disse moderne tider kan det være meget vanskeligt at acceptere, at der er noget, der hedder ”et sidste farvel”. Vi er jo vant til at kunne være i kontakt med alle mennesker i vores liv, uanset om de flytter om på den anden side af jordkloden, via diverse medier – og at ingen er mere end allerhøjest et par dagsrejser væk.

Få hjælp til håndtering af dødsfald

I forbindelse med et dødsfald – uanset om dette sker pludseligt, eller om det er længe ventet – er der mange praktiske forhold, som skal ordnes. Mange mennesker har nedfældet deres ønsker om, hvad der skal ske, når de forlader denne jord, i et dokument, som kaldes ”min sidste vilje”. I et sådant kan man for eksempel beskrive arrangementerne omkring bisættelsen, for eksempel om man ønsker en jordfæstelse eller en kremering, og om man ønsker at blive begravet i indviet jord med egen gravsten, eventuelt på et familie gravsted, eller om man ønsker en diskret urnenedsættelse eller spredning af aske.

Alt dette kan godt virke meget uoverskueligt for de efterlevende, som midt i al sorgen og savnet skal forholde sig til alt dette. Der derfor en rigtig god idé at få kontakt til en bedemand, som på professionel vis kan assistere med diverse arrangementer, som vedrører bisættelse. På den måde kan du være sikker på, at alle praktikaliteter er i sikre hænder, så du kan få overskud til at sørge og passe på din familie. Du kan finde en erfaren og kompetent bedemand Randers på http://per-wraa.dk/ 

More articles