Få hjælp til at sætte boligen i stand hos en professionel maler

04 August 2020 Astrid Pedersen

editorial

En renovering af boligen inkluderer som oftest håndværker arbejde som du ikke selv kan eller må udføre. Langt de fleste bolig ejere vil vælge at lade en murer opføre den nye carport, eller en tømrer forestå trædækning af den nyopførte terrasse.

Til opgaver som involverer de faste VVS installationer eller elektriske installationer i bygningen skal der tilkaldes en autoriseret fagperson, enten i form af en el installatør eller elektriker eller en VVS installatør. Således kan ombygning eller tilbygnings projekter godt gå hen og blive temmelig omkostnings tunge hvilket medfører at mange vælger at spare maleren væk. Og det er faktisk synd.

Et stykke vel udført malerarbejde er så at sige kronen på værket når du sætter huset eller lejligheden flot i stand. Derfor bør du lade en dygtig faglært maler forestå det afsluttende malerarbejde – det vil du ikke fortryde.

Er professionelt malerarbejde dyrt?

Det er selvfølgelig fuldt forståeligt at du ikke ønsker at lægge yderligere udgifter oven i den i forvejen bekostelige renovering. Men her skal du tænke på at det faktisk ikke er særskilt meget billigere selv at male stuer og værelser. Du skal for eksempel selv ud og købe ind til dit malerarbejde – og da disse indkøb foregår i detail butikker vil du hurtigt komme til at betale i dyre domme for alt det nødvendige udstyr og de materialer som anvendes i forbindelse med maling af vægge, lofter og træværk.

Oven i denne udgift skal du så lægge de arbejdstimer du kommer til at lægge i projektet. Effektivt og grundigt malerarbejde er ikke gjort med en weekends arbejde – i hvert fald ikke hvis resultatet skal være smukt og holdbart. Med en maler – eller måske endda flere af slagsen – på opgaven vil denne blive løst hurtigt og med et langt flottere resultat.

Du kan få et stærkt tilbud på professionel malerarbejde hos ​GH Malerfirma i Juelsminde – læs mere på gh-malerfirma.dk

More articles