Få en skarp terrasse pris hos en dygtig tømrer

25 januar 2021 Astrid Pedersen
image

editorial

Over halvdelen af den danske befolkning vælger at tilbringe sommeren 2021 inden for landets grænser. Hører du til denne gruppe, og ønsker du ikke at betale en mindre formue for at leje et dansk sommerhus, kan du i stedet vælge at gøre den hjemlige matrikel til familiens eget ferie paradis.

Du kan i den forbindelse lade en lækker træterrasse opføre. Og hvis du vælger at lade en professionel håndværker designe og opføre din træterrasse kan du oven i købet betragte denne som en bæredygtig og sikker investering i din bolig.

Hvor kan jeg finde et stærkt træterrasse tilbud?

Hvis du er i markedet efter en lækker træterrasse særligt designet til din bolig kan du med fordel tage kontakt til Kun Terrasser ApS. Kun Terrasser ApS er en tømrer virksomhed som udelukkende beskæftiger sig med design, konstruktion og opførelse af træterrasser i høj kvalitet.

Bag Kun Terrasser ApS står tømrermester Andreas la Cour som gennem mange år har specialiseret sig inden for denne genre. Andreas la Cour har udelukkende special designede træterrasser på samvittigheden og kan præstere et imponerende portfolio af smukke og eksklusive træterrasse, designet og opført for kræsne kunder på Sjælland. Andreas la Cour fra Kun Terrasser ApS opererer i hele landet, dog fortrinsvis i Nordsjælland og Odsherred samt i hovedstads området.

Når du lader Andreas la Cour varetage opgaven med konstruktion af din træterrasse kan du forvente et smukt og holdbart resultat. Intet er overladt til tilfældighederne når Andreas la Cour designer træterrasser – og der er ingen one size fits all løsninger. Hver enkelt terrasse udformes så den matcher såvel bygning som have perfekt. Og du kan med sikkerheds betragte en Kun Terrasser ApS træterrasse som en investering i din ejendom.

Du kan læse mere om Kun Terrasser ApS, og se eksempler på Andreas la Cours arbejde, på kun-terrasser.dk.

Flere Nyheder