Få dit kød skåret, som du ønsker det, ved et godt slagteri

19 July 2021 Anders Lundtang Hansen

editorial

Man har nok prøvet det før, at man har været nede i et supermarked for at handle ind til maden, nu man alligevel var nede for at handle – måske var det endda kødet, som der var det vigtigste, som man gik efter, da man skulle handle ind.

Det er jo meget praktisk, at man kan finde langt de fleste ting i samme butik, så man ikke skal besøge alverdens butikker for at handle ind til blot aftensmaden.

Men oftest betyder det så også, at der bliver gået på kompromis med kvaliteten, fordi man øger på kvantiteten, da man gerne vil sælge mange forskellige varer samme sted, hvor man ikke har specialister til at tage sig af hvert område.

Og så bliver det ikke lavet lige friskt.

Det oplever man, når man finder området med kød, hvor man synes, det kunne virke lidt friskere, men udskæringen er også forkert til, hvad du skal bruge kødet til.

Et slagteri giver den udskæring, du har brug for

Der er simpelthen ikke andet for, end at du må købe de andre ting, som du skal bruge, her i supermarkedet, og så tager du ud til et godt slagteri efter kødet.

For her ved du, at du kan få noget umanerligt godt og friskt kød, hvor der ikke er gået særlig lang tid fra slagtningen og til den grove partering.

Og så bliver det udført af en slagtermester, der kan tage sig tiden til kødet, som man ikke kan så mange andre steder, hvor man har mange andre produkter at gøre godt med.

Her kan du så komme med dine ønsker til, hvordan kødet skal udskæres alt efter, hvad du skal bruge det til.

Det “farlige” er næsten, at man ender med at blive vant til at have så godt kød, udskåret efter ens ønsker, at man altid tager til slagteren for at få kød hver gang.

More articles