Få dine folieballoner med reklamer højt op, så de kan ses langt væk!

27 April 2021 Anders Lundtang Hansen

editorial

Det kan lyde lidt som en barnlig strategi, men nogle gange er det de små kneb, som kan være med til at gøre den store forskel, og det kan være så simpelt som at have nogle folieballoner med reklamer for eksempelvis ens firma, man placerer højt oppe, så man kan se dem langt væk.

Den slags balloner kan du købe hos https://hansbruun.dk/reklameartikler/folie-balloner/

Og som du nok kan se, så kan man få dem i mange former, faconer og med spændende motiver og billeder, som du helt selv bestemmer, hvad der skal være på, som kunde.

Den slags er jo smart at give til de små børn, når kunderne kigger forbi med deres børn i ens butik, eller hvis man vil give et festligt indtryk, som kan være en fernisering eller et jubilæum, hvor man har særtilbud.

Børn er jo så umiddelbare, så når de kommer mod ens butik for at få en ballon, så trækker de den voksne med, som måske ikke havde regnet med at kigge ind – det er da enkel markedsførelse!

Folieballonerne med reklamer skal kunne ses langt væk fra

Men det kan jo også være ude til en messe eller en konference, hvor man “slås” om opmærksomheden med mange andre konkurrenter, der også vil have fat i de rette samarbejdspartnere eller kunder.

En smart metode er så her at tage ens folieballoner med motiv, farve og logo og sende dem højt til vejrs.

Man skal dog nok have en snor i dem, selvom det ellers kunne være en smart måde at gøre opmærksom på sig selv, hvis de spredte sig.

Så skal ballonerne nok fyldes med helium, hvis de skal stige til vejrs, men ellers kan man jo sætte dem på nogle stive pinde, så de bliver oppe, eller man puster dem op og sætter dem på en tavle.

Man skal bare huske på, at man ikke placerer dem FOR højt oppe, så man ikke kan se dem overhovedet.

More articles