Få den bedste rådgivning fra din lokale boligadvokat

21 October 2019 Astrid Pedersen

editorial

Står du for at skulle sætte din underskrift på en købsaftale? Er du ivrig efter at få fingrene i drømmeboligen – og er du bange for, at andre vil snuppe den for næsen af dig, hvis du ikke slår til med det samme? Så sæt du roligt din underskrift – altså forudsat, at aftalen er udstyret med et advokat forbehold. Og når du har skrevet under, bør du som noget af det første kontakte en boligadvokat.

Hvad er et advokat forbehold?

Et advokat forbehold er en klausul i aftalen, som er til din ubetingede fordel. Når en købsaftale er forsynet med et advokat forbehold, er boligen nemlig ved din underskrift reserveret til dig i fjorten dage, i løbet af hvilke du har mulighed for at læse al relevant dokumentation igennem.

Dette er for at sikre, at du indgår i handelen på et oplyst grundlag. I løbet af de fjorten dage har du ret til at fratræde handelen uden at det koster dig noget. Men du er elv ansvarlig for at sætte dig ind i alle de sagforhold, som måtte påvirke din beslutning om et køb, i løbet af disse fjorten dage.

Få hjælp til gennemlæsning af dokumentation fra en dygtig boligadvokat

Det er her, din boligadvokat kommer ind i billedet. Du har efter al sandsynlighed hverken tiden til – eller de nødvendige forudsætninger for – at kunne overskue denne dokumentation. Måske ved du slet ikke, hvad du skal kigge efter. Men det gør en dygtig boligadvokat. I kraft af sin erfaring og uddannelse, vil en boligadvokat lynhurtigt kunne gennemskue, om en ejer eller andels forening måske er behæftet med en dårlig ledelse eller en usund økonomi. Sådanne forhold vil fremgå af foreningens budgetter og regnskaber samt referater fra general forssamlinger og lignende.

Du kan læse mere om boligadvokatens ydelser på http://www.freinsilber.dk/koeb-salg-fast-ejendom/ 

 

More articles