Få den bedste mekanikerhjælp hos dit autoværksted i Svendborg

22 December 2020 Astrid Pedersen

editorial

Som bilejer er det smart at have fast kontakt til et autoværksted. På den måde kan mekanikere og øvrigt personale på værkstedet lære både dig og din bil at kende, hvilket giver de bedste forudsætninger for god service.

Hvor kan min bil komme på værksted i Svendborg?

Er du bosat i Svendborg eller nærmeste omegn er det en god idé at vælge et autoværksted tæt på din bopæl. Så er du nemlig sikker på ikke at skulle køre så langt hvis bilen skal have skiftet en pære i en af lamperne eller har brug for andre former for hjælp hos den lokale mekaniker. Og du behøver ikke selv at skulle transportere dig så langt når du skal hente din bil på værkstedet.

Hvis du leder efter et autoværksted hvor din bil kan få udført diverse reparationer såvel som de mest almindelige service ydelser kan du med fordel vælge Svendborg Motor Co. Svendborg Motor Co. er kendt og velanset i Svendborg og omegn på grund af sit høje service niveau og de fagligt dygtige mekanikere og service teknikere.

Samtidig kan du hos Svendborg Motor Co. få udført en bred vifte af ydelser, således at din bil kun behøver eet autoværksted. Foruden de gængse former for reparationer og udskiftning af dele – for eksempel udretning af buler og udskiftning af viskerblade, pærer og lignende – tilbyder Svendborg Motor Co. mere specialiserede tjenester så som antirust behandling, autolakering og undervogns behandling. Du kan også få udskiftet dit autoglas eller udbedret skader efter stenslag i ruder og i spejle.

Der ud over kan du med en fordelagtig service aftale hos Svendborg Motor Co. få adgang til rabatter på flere ydelser. Du kan for eksempel få skiftet fra sommerdæk til vinterdæk og omvendt, samtidig med at du får mulighed for at indlogere de ikke aktive dæk på værkstedets eget dæk hotel.

Du kan læse mere om Svendborg Motor Co. på hjemmesiden https://www.svendborg-motor-co.dk/ 

More articles