Få den bedste alkoholrådgivning på et professionelt misbrugscenter

19 november 2019 Astrid Pedersen
Få den bedste alkoholrådgivning på et professionelt misbrugscenter

Hvis du er i tvivl om hvorledes du bedst håndterer din kæreste eller ægtefælles umådeholdne alkohol forbrug, bør du søge hjælp hos professionelle, som forstår dig. Hos Behandlingscenter Søby Park finder du dygtige misbrugskonsulenter, som selv er tørlagte alkoholikere.

Misbrugskonsulenterne hos Behandlingscenter Søby Park har selv været fanget i et alkoholmisbrug og gennemgået en alkohol behandling, og har derfor førstehånds kendskab til de mekanismer, som driver en alkoholiker.

Du vil udelukkende møde empati og forståelse for din situation, når du som pårørende kontakter Behandlingscenter Søby Park. De dygtige misbrugskonsulenter ved alt om de tvivl og den afmagt, man som pårørende føler, når ens nære og kære er ude i et misbrug. De har nemlig selv set deres familie og venner gå til i bekymring og sorg, og vil altid søge at hjælpe andre til at undgå denne ulykkelige situation.

Hvordan kan Behandlingscenter Søby Park hjælpe mig?

Når du kontakter Behandlingscenter Søby Park med henblik på alkoholrådgivning, vil du kunne få hjælp til at tilrettelægge et behandlings forløb for din alkoholiserede kæreste eller ægtefælle. Men først og fremmest får du vejledning i forhold til den indledende konfrontation, som er den sværeste hurdle at komme over.

Det er meget vigtigt, at konfrontationen af den misbrugsramte person ikke foregår på halvhjertet vis. Ligeledes er det vigtigt, at der foreligger en helt klar plan for det efterfølgende forløb. Hos Behandlingscenter Søby Park kan man som alkoholiker få tilbudt behandlings forløb af cirka fem ugers varighed, hvor man indlogeres på selve centeret og modtager behandling og terapi på daglig basis. Behandlingscenter Søby Park har en høj succes rate, når det handler om alkohol afvænning og behandling af afhængighed, hvilket ikke mindst skyldes de opfølgende møder og samtale forløb, som forhindrer den misbrugsramte i at falde tilbage i de dårlige vaner.

Du kan læse mere på behandlingscentersoebypark.dk

Flere Nyheder