Få bugt med fugt i kælderen hurtigst muligt!

23 november 2020 Anders Lundtang Hansen

editorial

De fleste problemer starter i det små, hvor det dårligt er til at se, at der overhovedet er ved at opstå nogle problemer, hvor man næsten skal have et forstørrelsesglas frem for at kunne se, hvad der egentlig foregår.

Men det er jo lidt som at sammenligne med, at store revolutioner, opstande og opfindelser med stor betydning for menneskeheden er opstået i hovedet på en enkelt eller få person(er).

Dog er den del jo positivt nok, men det samme sker desværre med sådan noget som fugt i kælder, der kan opstå af de mindste ting og så ende med at vokse sig gigantisk til at blive noget, hvor man næsten skal af med ens hus.

Sørg derfor at få gjort noget ved det, så snart du har mistanken om den mindste fugt i kælderen.

Hvordan står det til med kælderen?

Derfor bør man som det første altid være opmærksom på, hvordan det står til nede i kælderen. Man opholder sig nok næppe så meget i ens kælder, krybekælder eller opmagasineringskælder, hvorfor det er endnu en god grund til at lige at tjekke efter nogle gange, hvordan det står til dernede, selvom man ikke har en grund til at kigge derned.

Man kan lige sætte en fugtmåler op, men stadig af samme grund bør man lige kigge rundt og mærke, om man kan fornemme noget vådt nogle steder.

Dette er især smart at gøre efter et stort regnskyl udenfor, eller der måske ligefrem har været en lokal oversvømmelse. Det er ofte i den forbindelse, at man får fugt i kælderen.

Har man ikke helt tjek eller styr på, om der er tale om begyndende fugt i kælderen, så bør man få kloge hoveder ud at kigge på dette.

For man bør næsten hellere tjekke op på det løbende, end at man forsømmer det – og så er det for sent.

Flere Nyheder