Er det svært at lægge et linoleumgulv?

21 August 2020 Anders Lundtang Hansen

editorial

Det der med at spørge, om noget er svært eller let, kommer jo meget an på, hvor erfaren og god man er med tingene.

Så når vi tager fat i det konkrete eksempel med, om det er svært eller let at lægge et linoleumgulv, så kan det for nogle mennesker være noget, man gør per autopilot, og som man kan lægge relativt hurtigt, hvorefter det står helt skarpt og perfekt.

Andre er måske mere usikre på det og skal prøve sig meget frem og lave en del fejl, før de lærer, hvordan man gør – og bagefter er resultatet ikke helt perfekt, men så har de da lært, hvordan de skal gøre næste gang.

Sidstnævnte indså måske også, at de næste gang får nogle mere erfarne og/eller professionelle mennesker til at gøre det for dem, fordi det krævede for meget af dem selv at lægge det, men nu var de nået langt, så de kunne lige så godt fortsætte – og de ville ikke tabe ansigt ved at stoppe på halvvejen.

Måske endte de også med at ødelægge kroppen ved at lægge det, så det er helt udelukket, at de lægger gulvet selv næste gang.

Nogle mennesker har bare ti tommelfingre, hvorfor de ikke er så gode til det der med håndværk, men så er de så gode til så meget andet, og sådan skal vi også have lov til at være forskellige.

I den situation kan det måske nok bedste svare sig at få andre til at lægge gulvet for en eller som minimum hjælpe en med det.

Det kan endda tænkes, at man helt betaler sig fra det og får håndværkere til at gøre det for en, fordi man godt kan se, at det bliver for bøvlet og alligevel ender med en masse udgifter, hvis man skal gøre det selv.

Ved du ikke, hvad et linoleumgulv er?

Så kan du læse om det på https://kennditgulv.dk/ydelser/linoleum/ 

More articles