Er der udsigt til et tomt fadølsanlæg?

23 November 2021 Anders Lundtang Hansen

editorial

Der er næsten ikke noget mere skrækkeligt, end hvis man løber tør for øl på ens fadølsanlæg, om det så er det ene, som man bruger til havefesten, eller det sker på en festival, hvor der er mange fadølsanlæg.

For selvom der måske er mange, så begynder køerne ved de andre fadølsanlæg bare at blive længere og længere, og det giver et pres på de resterende, og man skal rende med fustager for at fylde dem op – og dem bliver der også et begrænset antal af.

Derfor er det vigtigste forud, at man selvfølgelig har et godt fadølsanlæg fra Torstein Drikkevareservice, men at man også sørger for at kalkulere med, hvor meget fadøl man skal bruge – og så køber man lidt ekstra for en sikkerheds skyld, for det kan man altid gemme til en anden god gang.

Man skal ikke undervurdere, hvor store ramaskrig, man kan høre, og hvor dårlig en evaluering, man kan få bagefter, hvis man ikke kan levere nok fadøl til folket.

image

Gør dig klar og forbered dig ved et tomt fadølsanlæg 

Dernæst skal man altid være parat med en fustage ved siden af anlægget, så den er klar til at blive skiftet ud, når man er ved at løbe tør.
Den kan som regel holde sig kold i et godt stykke tid, selvom man har stillet den parat, for så skal man ikke hen at løbe efter den næste fustage, når man er ved at løbe tør for øl.

Som regel kan man altid se på anlægget, om det er ved at være svært at “presse” de sidste dråber ud af fustagen, eller der mere kommer lidt skum ud, som man også ser det, når man pumper den første øl ud af en fustage.

Så skal man være klar med den næste fustage til at sætte på.

More articles