Entreprenør assistance til dit byggeprojekt

14 April 2020 Astrid Pedersen
image

editorial

Som bygherre på et bygge eller anlægs projekt har du brug for en erfaren entreprenør. En entreprenør kan hjælpe dig med alt fra byggemodning – for eksempel kloakering samt anlæggelse af vand og gas ledninger eller fremførelse af kabler til elektricitet og fibernet – til transport af bygge materialer og maskinel.

Vælger du den rette entreprenør, får du foruden de bedste leverancer også en kompetent sparring partner, som kan bistå i projekt udviklingen med sin ekspertise og erfaring. Derfor bør du vælge din entreprenør med omhu. Og har projektet sin beliggenhed i den nordlige del af Jylland, kan du med fordel vælge en entreprenør med forretning i dette område.

Få hjælp til dit bygge projekt fra dygtig entreprenør i Hobro

leder du således efter en entreprenør, som kan hjælpe med såvel byggemodning som med logistik og leverancer af bygge materialer? Så kan du med fordel kontakte Kurt & Carlo Kristensen. Kurt & Carlo Kristensen er en familie ejet virksomhed, som igennem tre generationer og seks årtier har specialiseret sig i services rettet imod bygge og anlægs branchen.

 

Således får du hos Kurt & Carlo Kristensen ikke alene en dygtig og alsidig vognmand, som kan hjælpe dig med de logistiske udfordringer i dit bygge projekt. Du får også en total leverandør af diverse bygge materialer – for eksempel sand, grus og mørtelværk – fra egen grusgrav. Kurt & Carlo Kristensen hjælper også gerne med alt hvad der handler om kloak arbejde og fremføring af el og vand i forbindelse med byggemodning. Og når det handler om anlægs arbejde, træder Kurt & Carlo Kristensen gerne til med stor viden og ekspertise inden for feltet.

De dygtige chauffører, arbejdsmænd og håndværkere hos Kurt & Carlo Kristensen sætter en stor ære i at aflevere en opgave som er løst til perfektion, uanset om det drejer sig om fragt eller entreprenør ydelse.

Du kan kontakte Kurt & Carlo Kristensen via hjemmesiden cktransport.dk

More articles