En tryllekunstner kan sikre den gode underholdning for store og små!

17 september 2019 Anders Lundtang Hansen

editorial

Vi håber ikke, at hvis du skal tænke dig til en tryllekunstner, at du så ser for dig en afdanket person, der har opgivet ambitionerne i livet og lettere resigneret forsørger at får dagen og vejen til at løbe rundt ved at flette ballondyr til børnefødselsdage, mens vedkommende måske har en “mikstur”, som der lige bliver pattet lidt på under pauserne.

Men mange mennesker tænker alligevel på underholdning i form af tryllekunstnere som et lidt gammelt medie, der hører fortiden til, for hvordan skulle en tryllekunstner kunne imponere i vores moderne tidsalder, når der findes så mange andre underholdningsformer?

Man tænker sig nemlig tilbage til en tid, hvor den store underholdning netop var at tage ind til en forestilling, hvor en tryllekunstner kunne umiddelbart fordreje sandheden, narre ens sanser og få en til at tvivle på fysikkens love.

Her skal man så bare huske på, at for det første har tryllekunstnere også lært at følge med tiden, og det er ikke dyrere, end at helt almindelige mennesker at leje en dygtig og god tryllekunstner til mange forskellige former for arrangementer. 

Lej en tryllekunstner her for eksempel.

Desuden kan vi mennesker stadig godt lide at få fordrejet vores virkelig og få sået noget tvivl omkring alt det vi ser, så vi bliver hevet ud af vores vante tankemønstre og måder at anskue verden på, så vi lige får rystet posen og ser tingene på ny.

Vi hungrer efter at få afsløret, hvordan tryllekunstnere egentlig gør det; eller, vi tror, at det er det, vi gerne vil have, men hvis det blev afsløret, så ville magien ryge for os.

Vi er rationelle mennesker, så vi ved godt, at vi bliver taget ved næsen – men vi elsker det!

Desuden er en tryllekunstner til arrangementer noget, der interagerer med publikum, så man kan komme i direkte kontakt med underholdningen og se det med ens egne øjne end bag en skærm.

Flere Nyheder